Links

 

LINKS

 

DH Motorik

 

"Vi fandt DH motorik via nettet, da vi ledte efter noget motorisk træning til vores datter på 8 år, som er meget hypermobil og har nogle udfordringer med sin balance. Vi var så heldige, at der var plads på et hold for børn mellem 6-9 år og hvilken succes !.

 

Vores datter Mathilde elsker, at komme hos motorik-Dorte og både vi forældre og andre professionelle kan se, at Mathilde har fået styrket sin motorik og balance.

 

Vi får forskellige øvelser, som vi skal øve hjemme, for Dorte har en falkeblik for at fange, hvad hvert enkelt barn har behov for at styrke og når der er behov for variation i øvelser. Dorte forstår at kombinere træning og leg, så børnene ikke opfatter det som ren træning, men også føler, at det er leg og Dorte er altid selv aktiv i øvelserne.

 

Vi kan varmt anbefale DH motorik og vi kører gerne fra Allerød til Helsinge for at få træning hos Dorte. "

 

Hilsen fra Anja

 

 

Baby Birgitte ville ikke ha sin mor

 

En familie fra Græsted gik fra børneeksperter til spåmænd for at finde ud af, hvorfor deres datter var så ulykkelig. Men - så viste det sig - at den lille pige lider af det samme, som mange andre småbørn gør. Og at det er simple ting, der skal til. Klik her for indslaget der er blevet sendt på TV

 

 

 

 

 

 

I denne film ser vi Lille Birgitte 2 år efter hun har gået fast hos DH Motorik

 

Kontakt mig på telefon 40 36 25 62

DH Motorik Dønnevældevej 123 , 3230 Græsted - Tlf. 40 36 25 62 - CVR. 31 83 05 40